TR | EN
13. Ulusal Pediatrik Hematoloji Kongresi Ödüllerimiz
24.10.2021

14 - 17 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 13. Ulusal Pediatrik Hematoloji Kongresi'nde öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Z. Canan ÖZDEMİR; "RATLARDA L-ASPARAGINAZ İLE DENEYSEL OLARAK OLUŞTURULAN KARACİĞER VE PANKREATİK HASAR ÜZERİNE N-ASETİLSİSTEİN'İN ETKİSİ" başlıklı çalışması ile SÖZLÜ BİLDİRİ BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ kazanmıştır.

Prof. Dr. Özcan BÖR ve Doç. Dr. Ersin TÖRET'in de yer aldığı "FAMİLYAL HEMOFAGOSİTİK LENFOHİSTİYOSİTOZ OLGULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ: TÜRK PEDİATRİK HEMATOLOJİ DERNEĞİ HİSTİYOSİTOZ ALT ÇALIŞMA GRUBU ÇOK MERKEZLİ ÇALIŞMASI" da SÖZLÜ BİLDİRİ ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ kazanmıştır.

Doç. Dr. Ersin TÖRET'in de dahil olduğu "KANSERLİ ÇOCUKLARDA TÜRKİYE' DE İLK DALGA SONRASI COVİD -19 ENFEKSIYONU: TÜRK PEDİATRİK ONKOLOJİ (TPOG) VE TÜRK PEDİATRİK HEMATOLOJİ DERNEĞİ (TPHD) ÇALIŞMASI" ise JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜNE layık görülmüştür.  

Öğretim üyelerimizin başarılarını tebrik ederiz.

Ayrıca aynı kongrede yapılan seçim sonrası, öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Özcan BÖR; TÜRK PEDİATRİK HEMATOLOJİ DERNEĞİ Başkanı seçilmiştir. Hocamızı, anabilim dalı olarak kutlarız.